香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 老貓老師 -- 我又交工課 (鮮奶薑汁燉蛋)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 160# LadyYaYa

ME TOO
有,很好,沒有,也沒關係
分享 分享 讚好人數:0查看名單

放隻手入去水櫃度扮搵汽水直到僵
拎番隻手出來感覺好得意架
咁又無,老闆鬧C啦
表妹 發表於 2012-7-10 01:04:59

奇怪...我就係好驚僵涷感覺

好好玩架...妳未玩過 la...
LadyYaYa 發表於 2012-7-10 01:10:23

試過...但我就係唔鍾意僵涷感覺

我諗夢夢小時候,一定係模範學生呢架,
我同你真係似【街童】,我以前住秀茂坪成日跟住阿哥通山跑,...
表妹 發表於 2012-7-10 01:12:31

"一定係模範學生呢架 " 我都想係...不過

以前住屋邨真係好自由自在   , 可以通邨, 通街, 通山走

試過...但我就係唔鍾意僵涷感覺
dreaming 發表於 2012-7-10 08:13:25

表妹同 yaya 諗住帶妳上雪山滑雪添...
妳好驚僵涷感覺 ...咁又要坐下先 lu...
表妹我地兩個又去玩啦...

回應  LadyYaYa

ME TOO
表妹 發表於 2012-7-10 01:22:36

表妹...我地計劃下行程先...

妳好驚僵涷感覺  ...咁又要坐下先 lu...  
表妹...
LadyYaYa 發表於 2012-7-10 09:35:07

A....上雪山又唔同wor...嗰啲係軟棉棉嘅雪   , 好好摸哇

妳好驚僵涷感覺  ...咁又要坐下先 lu...  
表妹...
LadyYaYa 發表於 2012-7-10 09:35:07

日本浸溫泉 試過冰水過冷河 好似比針桔咁

"一定係模範學生呢架 " 我都想係...不過   

以前住屋邨真係好自由自在   , 可以通...
dreaming 發表於 2012-7-10 08:20:05

我覺得我地既童年比起依家D小朋友幸福得多

A....上雪山又唔同wor...嗰啲係軟棉棉嘅雪   , 好好摸哇
dreaming 發表於 2012-7-10 13:38:52

知妳實轉呔...有機會可以一齊去旅行...
都係好...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖