香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 房協資助出售房屋 » 綠怡雅苑 » 撻訂...
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

毛孩講出重點來,你失業一千幾百都無,重要攞综缓,可以問恒生勉强借9成30年按揭,肯定是用偽造文件申請的,毛孩犯法可以請法援,但你腦殘記住要揾社會福利處取津貼,毛孩貪小便宜也要找啱部門,但記住留錢交管理費 ,否則未入去已经被趕走了
分享 分享 讚好人數:0查看名單

毛孩講出重點來,你失業一千幾百都無,重要攞综缓,可以問恒生勉强借9成30年按揭,肯定是用偽造文件申請的,毛孩...
jason0801 發表於 2020-05-12 19:37:20 原文
小屁孩,7/8月收樓,好有用既資訊啊! 我就肯5月收樓,有時開心真係忍唔住笑 小屁孩虛報入息騙取房屋資助,分分鐘7/8月都上唔到樓,可憐啊! 為求補地價同買多個1/2房單位收租,又虛報入息騙取綜援又替人洗黑錢咁無所以不用其極 小屁孩,切勿以身示法啊! 不義之財,取之無道,快快回頭是岸趁後生驗下個腦,呢D 錢唔好慳 邊間傻銀行批左5成按揭比小屁孩,分分鐘比人炒尤,小屁孩抵受唔到供5成既壓力,唔好自殘,咪變左空宅一個害全家 本留言最後由 DanielPC 於 2020-05-12 21:00:54 編輯

毛孩,5月收樓只是提早交租,毛孩能擁有自己層樓嗎?你失業呃綜援度日,擔心管理費不足,日日提心吊膽,哪都好毛孩越早入去,就越早走,記住低能驗腦幾多次都是一樣,不要唔交管理費,對大家公平些,否則毛孩一個害全屋苑呢 ;我想到你1%留來看醫生就想ws23;

毛孩,5月收樓只是提早交租,毛孩能擁有自己層樓嗎?你失業呃綜援度日,擔心管理費不足,日日提心吊膽,哪都好毛...
jason0801 發表於 2020-05-12 21:39:16 原文
小屁孩個腦越來越亂了,快點將慳到既驗樓費去睇腦科,怕你幻覺太多捱唔到7/8月 邊間傻銀行批5成比小屁孩好快比人炒尤,都係恒生明智,check真小屁孩個信用就算有高息存款連5成都唔批 迫到小屁孩挺而走險去騙綜援又洗黑錢又盛 有時開心起上黎真係忍唔住笑

毛孩就快由腦殘去到柏金遜了,重覆又重覆,懶人就多屎尿,繼續吹,睇下你有多低能,哈哈

毛孩就快由腦殘去到柏金遜了,重覆又重覆,懶人就多屎尿,繼續吹,睇下你有多低能,哈哈
jason0801 發表於 2020-05-12 22:53:25 原文
小屁孩,7/8月收樓,5成按揭,補地價,買多個1/2房收租呢D小屁孩既願望,在它們未一一實現之前講足100次就會成真了,這是小屁孩的信仰 有幻覺真可憐,好positive好high好happy,有時開心真係忍唔住笑

毛孩,take嘢take到腦殘,無藥可救,貪小便宜靠津貼生活呃政府是劣質本性,無料扮四條,笑死

毛孩,take嘢take到腦殘,無藥可救,貪小便宜靠津貼生活呃政府是劣質本性,無料扮四條,笑死
jason0801 發表於 2020-05-13 06:23:11 原文
小屁孩,慳返既驗樓費記得睇醫生啊! 睇左記得準時食藥啊! 小屁孩7/8月才收樓,跟手補地價,然後買多個1/2房既單位收租,好有料,好有用既資訊啊! 講下講下個人好忙,好positive, 好high,好成功啊 有時開心起上黎真係忍唔住笑

毛孩常take嘢,成日提住你忍唔住失禁,毛孩high得多神經永久失常是知道的,不需要天天話比人知道,你現在應該口水鼻涕也忍不住呢

毛孩常take嘢,成日提住你忍唔住失禁,毛孩high得多神經永久失常是知道的,不需要天天話比人知道,你現在應該口...
jason0801 發表於 2020-05-13 11:29:54 原文
小屁孩,原來take左野係咁架,好有用既資訊啊! 人家5月收樓,小屁孩take左野要7/8月先收,若果虛報報收入比佢過到骨的話 小屁孩跟住補地價,然後買多個1/2房單位收租,好positive好high好興奮啊! 記得換尿片啊!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖