香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 烹飪 » 今天晚餐係西餐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

咁有勞你"認真"聯絡你朋友,帶我地食平靚正海鮮!
carriewwf 發表於 2012-11-30 23:42:33

長洲無平靚正海鮮赵貴到媽媽聲
布袋澳正
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

長洲無平靚正海鮮赵貴到媽媽聲
布袋澳正
kitmak 發表於 2012-11-30 23:49:31

咁布袋澳有冇相熟食肆!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁布袋澳有冇相熟食肆!
carriewwf 發表於 2012-11-30 23:59:01

N0.
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

回應 113# kitmak

咁唯有好彩搵到間唔呃人嘅食肆啦!
歡樂香江幸運星
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  kitmak

咁唯有好彩搵到間唔呃人嘅食肆啦!
carriewwf 發表於 2012-12-1 00:05:23

你甘醒無人呃到你
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

煎西冷牛扒,煎雞扒
自家製新鮮薯容
扁意粉
影佐相電話Send不到出去,One.txx.3好廢
kitmak 發表於 2012-11-30 20:00:52

西餐...正呀. ..我鍾意呀, 可惜無相睇

西餐...正呀. ..我鍾意呀, 可惜無相睇
dreaming 發表於 2012-12-1 00:21:05

上5到
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

獅蛤就要小心D唔可以食太生,因容易含菌,
除非有合格証明就唔怕!
carriewwf 發表於 2012-11-30 23:06:44

以前細個, 過時過節就最開心, 因為有血淋淋獅蛤食 , 而家都好想食呢

市3:G1269xxxx
10/3 /2016審查
16/4/2016收合格信
10/5/2016 step4
16/05/2016收信派安達

以前細個, 過時過節就最開心, 因為有血淋淋獅蛤食  , 而家都好想食呢
dreaming 發表於 2012-12-1 00:28:44

其實我好中意食,但係老公5比我食啦
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖